ОПШТИНА ВОДИ ПЧЕЛАРЕ НА САЈАМ У БЕОГРАД

Општина Бач и ове године организује бесплатни одлазак на сајам пчеларства у циљу да подржи ове произвођаче са подручија општине и тиме помогне у даљем развоју пчеларства на локалу. Ради се о Државном пчеларском сајаму, који се одржава 4. и 5. марта у хали 2 Београдског сајма.

Организатор ове међународне манифестације је Савез пчеларских организација Србије. На „Слатком сајму“ пчелари из Бача имаће прилику да виде комплексан продајни, изложбени, образовни, промотивни, привредни и туристички садржај и програм. На овој сајамској манифестацији биће у прилици да се, поред меда и других пчелињих производа, по најповољнијим условима набави и комплетна пчеларска опрема и репроматеријали.

Председник општине Бач Драган Сташевић ће, заједно са произвођачима меда из општине, посетити сајам, и овим путем истиче да је мед локалних произвођача врло квалитетан, затим да је овај вид пољопривредне производње у успону, те да ће општина наставити да субвенционише улагања у овај сектор.

Организовани полазак на Државни пчеларски сајам је у недељу, 05. марта, испред зграде општинске управе Бач, у 07:00 часова ујутру. Моле се сви заинтересовани за полазак да се јаве у канцеларију за Локални економски развој (канц 208), телефон 064/8511922 (Јелена Ковачевић), или директно у Удружење пчелара “Мостонга” Бач (председнику Удружења – Зорану Рађеновићу).

ОПШТИНА ВОДИ ПЧЕЛАРЕ НА САЈАМ У БЕОГРАД