Почетна

18/10/2017
ПОТПИСАН УГОВОР О НАСТАВКУ РАДОВА НА ЗАМЕНИ СТАРИХ АЗБЕСТНИХ ЦЕВИ У НАСЕЉЕНИМ МЕСТИМА ВАЈСКА И БОЂАНИ

Начелник општинске управе Бач Анђелко Кордић и директор предузећа „Caldo instalacije“ из Новог Сада, потписали су уговор о наставку радова на замени старих азбестних цеви у насељеним местима Вајска и Бођани.

17/10/2017
СТИПЕНДИЈЕ

Комисија за доделу стипендија за ученике и студенте са подручја општине Бач, дана 17. октобра  2017. године  објавила је  Конкурс за доделу стипендија  за ученике и студенте са територије наше општине.

13/10/2017
ОДРЖАНА 56. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧ

У свечаној сали општине Бач данас, 13. октобра, одржана је 56. седница Општинског већа општине Бач где је под првом тачком дневног реда донет закључак о задужењима чланова.

12/10/2017

Општина Бач обавештава мала, средња и велика привредна друштва да је Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу  расписао  Конкурс за доделу средстава из буџетског фонда за спровођење мера развојне политике Аутономне покрајине Војводине

12/10/2017

Општина Бач обавештава организације цивилног друштва да је Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу расписао  Конкурс за подршку организацијама цивилног друштва за пројекте који доприносе сарадњи јавног и цивилног сектора.

12/10/2017
НАБАВЉЕНО ВОЗИЛО У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА ''ПОМОЋ У КУЋИ СТАРИМА И ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У ОПШТИНИ БАЧ''

Општина Бач је у јуну ове године започела са реализацијом пројекта ''Помоћ у кући старима и особама са инвалидитетом у општини Бач'' који финансира Европска унија у оквиру програма развоја ефикасних услуга у области социјалне заштите и образовања на локалном нивоу.  Основни циљ овог пројекта је у

09/10/2017
ПРЕЗЕНТАЦИЈА  КОМПАНИЈЕ „ФЕРЕРО“ СА ТЕМОМ ПРОИЗВОДЊА И ГАЈЕЊЕ ЛЕШНИКА

У уторак 10. октобра 2017. године у 18 часова у малој сали  КПЦ одржаће се презентација компаније „ФЕРЕРО“  са темом производња и гајење лешника. Позивају се сви заинтересовани пољопривредници и будући пољопривредници да присуствују презентацији.

09/10/2017
НАШИ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ИЗЛАГАЛИ НА САЈМУ МЛАДИХ ПОЉОПРИВРЕДНИКА

Пољопривредници из општине Бач су 05. и 06. октобра излагали на Сајму младих пољопривредника, који се у оквиру Новосадског Сајма, организује први пут. Сајам представља изложба производа младих пољопривредника, а организован је од стане Српског удружења младих пољопривредника.

05/10/2017
ПРИЈЕМ БУДУЋИХ ПРВАКА ПОВОДОМ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Манифестација "Дечија недеља" која траје до 8. октобра, ове године се обележава под слоганом "Градимо мостове међу генерацијама за радост сваког детета".
Малишани основних школа и вртића са подручја општине Бач бројним манифестацијама обележавају дечију недељу.

02/10/2017

Општина Бач обавештава да је расписан Јавни конкурс за доделу средстава за реализацију програма новог запошљавања жена које су у ситуацији партнерског и породичног насиља на теритирији АП Војводине
Конкурсна документација