БАЧКИ КОТЛИЋ

Ове године Туристичка организација општине Бач организује XIII по реду ’’Бачки котлић’’ такмичење у кувању рибљег паприкаша, који ће се  одржати  у суботу 13.августа у градском парку у Бачу, на Тргу др Зорана Ђинђића са почетком у 18 часова, када је предвиђена подела рибе а почетак кувања од 19:00 часова.

Позивамо Вас да и ове године узмете учешће на једној од највећих манифесација у општини Бач и да уз дружење и музику  изаберемо најбољи паприкаш као  и најбоље аранжиран сто, који ће и ове године оцењивати стручна комисија а најбољима ћемо доделити вредне награде.
За сјајан провод задужен је тамбурашки оркестар „Златни фијакер“ из Новог Сада а наступиће и КУД Младост из Бача.

Генерални спонзор овогодишње манифестације је КОМПАНИЈА BIO FISH DOO - слатководна аквакултура из Апатина, која посебну пажњу посвећује управо узгоју шарана. Био фисх шаран се производи од најквалитетније једногодишње и двогодишње рибље младји,у затвореном систему напајањем најквалитетнијом водом из бунара и система ДТД под надзором најбољих стручњака. Посебна пажња се такође посвећује исхрани биљног порекла без ГМО састојака. Био фисх шарана карактерише црвено месо одличне текстуре и мириса са малим процентом масноће у ткивима а укус препун сласти који нећете брзо заборавити.

Спонзори на манифестацији : Дом здравља Бач, Шумска управа Плавна.

Котизацаија по екипи износи 2.500,00 динара, екипа броји до 6 чланова , доплата за место 150 динара по особи. За све учеснике обезбедјена је риба, затим дрва, хлеб, сто са клупама као и тањири за предавање узорака паприкаша. Неопходно је да са собом понесете тањире и есцајг .

Пријаве и информације:
Туристичка организација општине Бач, Трг др Зорана Ђинђића 4, Бач, тел. 021 772 222, моб. 063/7128180 и 064/8511926 е-маил: turizambac@gmail.com  или фацебоок страница Туристичке организације
 

БАЧКИ КОТЛИЋ