ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВОДОМ РАСПИСАНОГ ЈАВНОГ ОГЛАСА ЗА ИЗДАВАЊЕ У ЗАКУП НЕИЗГРАЂЕНОГ ГРАЂЕВИНСКОГ ЗЕМЉИШТА У ПОЉОПРИВРЕДНЕ СВРХЕ ДО ПРИВОЂЕЊА НАМЕНИ У ОПШТИНИ БАЧ

Општина Бач обавештава сва заинтересована лица да је данас расписан Јавни оглас за издавање грађевинског земљишта у пољопривредне сврхе до привођења намени у општини Бач (други круг). Огласом је укупно предвиђено издавање 15 ха 46 ар 90м2 грађевинског земљишта у шест катастарских општина у општини Бач.

Сви заинтересовани понуђачи за учешће у лицитацији могу се пријавити у року од осам дана од дана објављивања огласа. Отварање пристиглих пријава и пратеће документације одржаће се 25.11.2016. године у свечаној сали општине Бач, са почетком у 11,00 часова. Оглас за јавну лицитацију и формулар пријаве може се преузети са званичног сајта општинске управе Бач www.bac.rs, а биће објављени и на огласним таблама општине Бач, као и на огласним таблама МК Бођани, Бачко Ново Село, Вајска, Плавна и Селенча.

Грађевинско земљиште на територији општине Бач даје се у закуп на период од једне године, односно за агроекономску 2016/2017 годину или до привођења грађевинског земљишта намени. За све ближе информације можете се обратити на телефон 021/770-075, лок 149, Комисија за издавање у закуп неизграђеног грађевинског земљишта у пољопривредне сврхе до привођења планираној намени - контакт особе Бранимир Аничић и Иван Ловас.