ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НОВИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА У ОПШТИНИ БАЧ

У Свечаној сали општине Бач данас је, 5. октобра, потписан уговор о јавној набавци радова изградње и уређења атарских путева и изградње отресишта за блато. Уговор је у име општине Бач потписао председник општине Драган Сташевић а у име Слован-Прогрес доо господин Дјуро Боцка.
Уговором је предвиђена изградња 5,8 километара атарских путева у свим насељеним местима општине Бач као и изградња 9 отресишта за блато. У насељеном месту Вајска градиће се 1214 метара атарских путева, у Селенчи 560 метара, у Бачу 1530 м, у Плавни 529 м, у Бођанима 1580 м а у Бачком Новом Селу 395 метара.
Вредност уговорених радова износи 49,9 милиона динара без ПДВ-а а средства су обезбеђена од закупа пољопривредног земљишта у државној својини. У току 2014. и 2015. године општина Бач је изградила преко 11 километара атарских путева и 10 отресишта за блато. Како је истакао председник Драган Сташевић недаво су расписана два конкурса за субвенције у пољопривреди а општина Бач ће се потрудити да осим изградњом атарских путева као веома битних за прилаз радних машина обрадивом земљишту и на друге начине утиче на пољопривредни развој наше општине. 
ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НОВИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА У ОПШТИНИ БАЧ
ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НОВИХ АТАРСКИХ ПУТЕВА У ОПШТИНИ БАЧ