СУБВЕНЦИЈЕ ЗА 73 ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА У БАЧУ

Уговори о суфинансирању инвестиција у физичка средства пољопривредних газдинстава у 2019. години, потписани су данас 04. септембра у Малој сали Дома културе са укупно 73 носиоца пољопривредних газдинастава са територије општине Бач.
 
Уговоре је пољопривредницима уручио председник општине Бач, господин Борислав Антонић, који је том приликом истакао да је задовољан што наша општина на овај начин већ четврту годину заредом брине о континуираном развоју пољопривреде и нагласио да ће се такав тренд наставити и у будућности.
 
Инвестиције у набавку физичких средстава у области сточарства, биљне производње и вишегодишњих засада по речима господина Борислава Антонића допринеће наставку добре локалне политике руралног развоја. Он је такође подсетио да нас ускоро очекује и расписивање конкурса за пчеларе.
 
Ове године је за суфинансирање инвестиција у пољопривреду буџетом општине Бач, опредељено седам милиона динара, што ће потпомоћи реализацији Програма пољопривредне политике у нашој општини закључено је на свечаној додели Уговора.