ПРЕДЛОЖИТЕ ПРОЈЕКАТ, ИЗНЕСИТЕ СВОЈУ ИДЕЈУ

Општина Бач од ове године жели да у планирање буџета за 2016 годину укључи и грађане како би се прикупио што већи број идеја и квалитетних предлога пројеката. Кроз ову акцију Општина Бач жели да боље сагледа реалне потребе које ће створити претпоставке за развој локалне заједнице.

Наиме, кроз акцију ''Предложите пројекат, изнесите своју идеју'' сви грађани су у могућности да једноставним попуњавањем упитника у својим Месним заједницама и Општинској управи предложе идеју и пројекат који ће можда ући у буџет општине Бач за 2016 годину и тако бити финансиран. Препоручује се грађанима да кандидују пројекте који се односе искључиво на објекте и потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер је тада најреалније да неки пројекти буду финансирани.

Овим путем позивамо све грађане да узму активно учешће у овој акцији те да предложе своје пројектне идеје. Упитнике је могуће преузети и попунити у Општинској управи Бач и Месним заједницама. Електронска верзија упитника може се преузети са сајта општине www.bac.rs. Попуњен и скениран упитник можете послати на e-mail: upitnik@bac.rs Контакт и информације: Општина Бач, Канцеларија за локални економски развој, Трг др Зорана Ђинђића 2, Бач, 021/770-075 (локали 146 и 147), e-mail: upitnik@bac.rs.

Упитник можете преузети овде