ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БАЧ ГОСТОВАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ ТЕЛЕВИЗИЈЕ КОПЕРНИКУС

Данас 17. септембра гостујући у јутарњем програму телевизије Коперникус председник општине Бач најавио је одржавање манифестације Дани европске баштине 26. и 27. септембра која се већ 12. пут одржава у општини Бач. Како је истакао ово је навећа манифестација у општини Бач а предвиђен је целодневни програм за све узрасте.

Тема овогодишње манифестације су стари и традиционални занати а отварање манифестације је предвиђено за 11:00 часова. Према програму предвиђен је етно сабор, витешке борбе, радионице и округли сто,ловачки котлић, концерт духовне музике а касно увече биће одржан концерт Кикија Лесандрића и Пилота са ватрометом за крај вечери.

Осим овога било је речи и о другим актуелним темама као што су развој пољопривреде и помоћи пољопривредницима из општине Бач, туристичком потенцијалу општине и културно историјским споменицима, проширењу вртића у Бачу, бесплатном превозу ученика са аутобусима које је општина купила, другим манифестацијама које се одржавају у општини, погодним условима које општина Бач нуди инвеститорима за закуп парцела у опремљеној индустријској зони, изградњи највеће енергане на биогас у Србији и тежњи локалне самоуправе да успостави гранични прелаз на Дунаву, изгради комплекс марине и друго.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БАЧ ГОСТОВАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ ТЕЛЕВИЗИЈЕ КОПЕРНИКУС