НА ПРОВАЛИ ОДРЖАН ПЕТИ БИЧ ВОЛЕЈ

Протеклог викенда на теренима језера „Провала“ у Вајској, одигран је пети турнир Банка Поштанска штедионица у бич волеју.
Ова сада већ традиционална спортска манифестација окупља велики број, како учесника тако и посетилаца који су љубитељи одбојке на песку.
У категорији дама најуспешније су биле сестре Марија и Тамара Миљевић, док су код мушкараца тријумфовали Милош Милић и Ђорђе Клашнић.
Сестре Миљевић су у финалу биле боље од Нине Шкарић и Наташе Савовић са 2:0 (21:17 и 26:24), док су у мечу за треће место Милена Матић и Александра Алексић савладале Анђелу Јосић и Теодору Јолдић такође резултатом 2:0 (21:10 и 21:8).
Милош Милић и Ђорђе Клашнић су у финалу савладали Стефана Басту и Ивана Лозића са 2:0  (22:20 и 21:15), док су у мечу за треће место Вукашин Рајковић и Дамјан Пушоњић били бољи од пара Татић/Гутеша са 2:0 ( 21:15 и 26:24).
Председник општине Бач, господин Борислав Антонић је доделио признања и медаље најуспешнијим учесницима и захвалио им се на промоцији такмичарског духа и здравих животних навика.
Шести турнир у бич волеју ће се од 8. до 10. августа играти у Београду.

 

НА ПРОВАЛИ ОДРЖАН ПЕТИ БИЧ ВОЛЕЈ
НА ПРОВАЛИ ОДРЖАН ПЕТИ БИЧ ВОЛЕЈ
НА ПРОВАЛИ ОДРЖАН ПЕТИ БИЧ ВОЛЕЈ