ВУКОВЦИ НА ПРИЈЕМУ У ОПШТИНИ БАЧ

Најбољи ђаци за школску 2020/2021. годину носиоци Вукове дипломе били су данас 10.06.2021. године на пријему у Свечаној сали зграде Општине Бач.
Дочекала их је заменица председника општине Бач, Марина Балабан и помоћник председника општине Никола Вулетић и том приликом им честитали на постигнутом успеху.
"Ова награда вас, сигурна сам весели, али и обавезује да само упорношћу и значајним како ђачким тако и људским особинама истрајете на путу вашег формалног образовања и васпитања. Још једанпут вам упућујем најискреније честитке јер сте ка успешној будућности прешли велики корак. Убеђена сам, да вам предстоје велики како школски тако и пословни и приватни успеси, јер ћете сутра израсти у људе којима је Вукова диплома била само полазница ка чињеници да у многим дисциплинама први дотрчите до циља", истакла је Балабан.
Ове године је у општини Бач укупно 15 ђака из основних школа и једна ученица из средње школе понело ову престижну титулу.
Међу вуковцима који нам долазе из ОШ "Вук Караџић" Бач су: Валентина Бартоловић, Валентина Јурковић, Сара Миланко, Љиљана Јагодић, Филип Ђукић, Марко Икач и Филип Золњан.
Из ОШ "Алекса Шантић" из Вајске међу најбољима су: Сара Зец, Ања Грујић, Нина Бобинац и Огњен Ранђеловић.
Укупно троје вуковаца је изнедрила и ОШ "Јан Колар" из Селенче и то: Леона Частвана, Алена Слонку и Хајди Фодор.
Основна школа "Свети Сава" из Плавне ове године као јединог вуковца има Димитрија Недимовића.
Анђела Дајић једини је вуковац Средње пољопривредне школе из Бача.
Награђеним ученицима додељени су пригодни поклони.