САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општина Бач и локално руководство овим путем апелују на све своје суграђане да поштују институцију локалне самоуправе и њене запослене, који савесно и на законом прописан начин обављају послове из своје надлежности.
„Овог пута снажно стајемо у одбрану и пружамо своју пуну подршку Комуналном инспектору запосленом у Одељењу за урбанизам, заштиту животне средине, имовинско правне и комунално стамбене послове Бранимиру Аничићу који од јуче након обављања свог посла, трпи увреде и претње“, истакла је након састанка председница општине Бач Лела Милиновић заједно са својим сарадницама председницом Скупштине општине Бач Александром Берић и заменицом Марином Балабан.
Наиме, након што је Комунални инспектор становнику насељеног места Вајска, Стеви Адамовићу исписао казну за бесправно заузимање јавне површине у улици Масарикова у Вајској, суочава се са претњама и увредама од наведеног лица, против којег је инспектор поднео тужбу МУП-у. Инспектора је након наведеног догађаја такође телефонски, почео да узнемирава и Здравко Вулин.
Верујемо да ови суграђани не умеју да направе разлику између политичког и сваког другог облика деловања, те сваку ситуацију у којој се пронађу посматрају као такву.
Комунални инспектор и сви запослени у Општинској управи Бач своје послове обављају искључиво уз поштовање важећих закона и прописа Републике Србије и као такви нису дужни да трпе увреде и понижења.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ