НАЈАВЕ

ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНА ДРУШТВА, ПРЕДУЗЕТНИКЕ И НЕЗАПОСЛЕНА ЛИЦА

У уторак, 23. јула 2024.г., Општина Бач организује два догађаја намењена привредним субјектима на својој територији, као и лицима која планирају да започну сопствени бизнис.

Ради се о:

1) Инфо дану у вези актуелних програма подршке за микро, мала и средња предузећа као и предузетничке радње (ММСПП) тренутно расписаних од стране Министарства привреде, а које ће представити  саветница за привреду у Регионалној развојној агенцији Бачка, Марија Прокопић, и

НАЈАВА ПАРТНЕРСКОГ ФОРУМА

Партнерски форум који се реализује у оквиру пројекта Израде Плана развоја општине Бач за наредни седмогодишњи период, биће одржан у уторак 15.06.2021. године у Великој Сали зграде Народне библиотеке “Вук Караџић” Бач са почетком у 12:00 часова.

8. ЈУНА У БАЧУ ОДРЖАВА СЕ ДРУГА ПЛЕСНО-ГИМНАСТИЧКА ПРЕДСТАВА

8. ЈУНА У БАЧУ ОДРЖАВА СЕ ДРУГА ПЛЕСНО-ГИМНАСТИЧКА ПРЕДСТАВА
Уважавајући заинтересованост суграђана и посећеност на првој плесно-гимнастичкој представи, која је у Бачу одржана у децембру прошле године, удружење Здрава Србија је одлучило да поново обрадује публику и приреди још један спектакл.

НАЈАВА МАНИФЕСТАЦИЈЕ БАЧКИ КОТЛИЋ 2018

У суботу,18. августа у градском парку у Бачу, са почетком у 17:00 часова, одржаће се традиционална манифестација "БАЧКИ КОТЛИЋ 2018" ,такмичење у кувању рибљег паприкаша. Ова манифестација је годинама уназад једна од највећих и најпосећенијих у нашој општини, а увек јој се изнова радују како такмичари тако и посетиоци а ове године ће се одржати 15. пут.
Такмичари и посетиоци ,поред такмичења , уживаће у богатом забавном програму.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Општина Бач у сарадњи са фирмом Vox Populi d.o.o. организује презентацију могућности финансирања / суфинансирања по конкурсима намењеним за пољопривреднике.
Vox Populi d.o.o. се бави саветовањем и припремом документације за аплицирање код фондова и остваривање субвенција а у протекле 4 године успешно је реализовала више од 400 инвестиционих пројеката.

ИНФО ДАН О ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

ИНФО ДАН О ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

Регионална развојна агенција Бачка одржаће у четвртак 7. јуна инфо дан посвећен предузетништву. 
На инфо дану говориће: Николина Пупавац -Руководилац сектора за Развој општина и МСП у Регионалној развојној агенција Бачка , Сања Лауш -Оснивач сеоског туристичког домаћинства “Ранч Добро прасе” у Лединцима и Марина Царевић -Оснивач предузетничке радње Модлица а почетак је заказан за 14:30 у малој сали Дома културе у Бачу, Трг др Зорана Ђинђића 4, први спрат.

НАЈАВА ТРИБИНЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

У понедељак, 14. маја 2018. године, у Великој сали КПЦ у Бачу, са почетком у 19 часова, за све пољопривреднике са територије општине биће одржана трибина у оквиру које ће бити представљени актуелни конкурси и покрајинске субвенције из области пољопривреде.

БАЧКА КУЛЕНИЈАДА И КОБАСИЦИЈАДА

БАЧКА КУЛЕНИЈАДА И КОБАСИЦИЈАДА

Туристичка организација општине Бач у суботу 14.априла организује манифестацију „Бачка куленијада и кобасицијада“ која ће  се одржати у Градском парку у Бачу са почетком од десет часова.
Комисија ће оцењивати узорке кулена, кобасице и сланине а најбољи ће бити награђени. Котизација по особи износи 500,00 динара.

У НЕДЕЉУ 6. АВГУСТА ДРУГЕ СЕОСКЕ ИГРЕ У БОЂАНИМА

У НЕДЕЉУ 6. АВГУСТА ДРУГЕ СЕОСКЕ ИГРЕ У БОЂАНИМА

На стадиону ФК Славија Бођани, у недељу 6. августа  одржаће се друге сеоске игре. Прошлогодишње игре окупиле су велики број такмичара из свих места општине Бач и околних општина те се и ове године очекује да им присуствује велики број грађана како би учествовали или навијали за своје фаворите. Пријаве такмичара ће бити од 16-16:30 часова након чега се очекује отварање игара.

Pages