МАЛИШАНИ ПУ „КОЛИБРИ“ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ БАЧ

Деца припремне предшколске групе 1 ПУ „Колибри“ из Бача са васпитачицама посетили су 2. јуна 2022. године Општинску управу Бач и том приликом су их у свечаној сали дочекали помоћник председника Никола Вулетић и заменица председника Марина Балабан којима су деца уручила на поклон цртеж туристичку мапу Општине Бач.

Приликом посете наши најмлађи суграђани упознали су се са функцијама: председник општине, заменик председник и помоћник председника, као и са њиховим примарним занимањима које су: туризмолог и правник. Деца су овом приликом постављала питања функционерима, али и давали одговоре на питања која су им поставили функционери. Помоћник председника и заменица председника су се захвалили на посети и изразили задовољство што им је указана прилика да их угосте и да им приближе њихове функције које обављају у Општини Бач, као и саму организацију општинске управе Бач. 

За крај посете помоћник и заменица председника позвали су малишане да им се придруже у обиласку кабинета и да се боље упознају са њиховим послом.