МАЛИ САЈАМ СПОРТА ОДРЖАН У БАЧУ

Представници Спортског савеза Србије су у сарадњи са Министарством омладине и спорта, а у сарадњи са општинским спортским савезом организовали манифестацију "Мали сајам спорта".
 
Бач је ове године један од 10 градова домаћина овог битног и важног догађаја који промовише спорт, фер плеј, али и једнаке могућности за сву децу како у градским тако и руралним срединама. На самом почетку присутнима се обратио председник Спортског савеза Србије, прослављени олимпијски шампион у рвању Давор Штефанек који је свима пожелео квалитетан и конструктиван спортски дан те представио активности Савеза на чијем је челу као што су овакве едукативне манифестације спортског карактера.
 
Малишанима, члановима спортских клубова из Бача обратили су се и заменица председника општине Бач, Марина Балабан као и секретар Спортског савеза општине Бач који су се првенствено захвалили свим спортским радницима који нашу децу свакодневно усмеравају ка правим вредностима и ваннаставним активностима које подразумевају психо - физичку мотивацију.
 
Представници министарства и Савеза су на платоу Тврђаве у Бачу где је манифестација одржана обишли све спортске дисциплине које су биле приказане као што су: фудбал, кошарка, одбојка, шахи сл.
 
На самом крају гости су домаћинима као поклон уручили спортске лопте за све основне школе у општини Бач.