ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПРИМЕНУ АПЛИКАЦИЈЕ AGROLIFE

Према заказаном термину, у петак 25.01.2019.године у свечаној сали зграде општинске управе одржана је обука за примену Апликације AgroLife, која у себи, између осталог садржи и вођење евиденције "Књиге поља" путем апликације на мобилном телефону или путем налога на рачунару.

Програмери из фирме  „Greensoft“ су свим присутним пољопривредницима представили апликацију и кроз интеракцију и практичан рад - обучили их да раде на истој.

Како је речено на обуци, апликација ће се све време усавршавати и надограђивати у складу са потребама пољопривредника како би  овај ефикасан начин вођења књиге поља дошао до што већег броја корисника, а самим тим и довео до рационалнијег коришћења државног пољопривредног земљишта.

Свим пољопривредницима који су били спречени да присуствују обуци, канцеларија за пољопривреду ОУ Бач и програмери „Green Soft“–a стоје на располагању за све врсте инструкција и давање савета везаних за за коришћење апликације, а уколико се пријави већи број заинтересованих лица - предвиђено је да у најкраћем року- обука буде поновљена.

 

ОДРЖАНА ОБУКА ЗА ПРИМЕНУ АПЛИКАЦИЈЕ AGROLIFE