ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ВОЗАЧА

Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ, кроз центар за миграције, стручно образовање и каријеру – ДИМАК у сарадњи са Србијатранспортом, АМСС – Центром за моторна возила и Панонтранспортомје  отворила је позив за учешће у програму обуке и запошљавања професионалних возача камиона.
Сви трошкови за најуспешнијих 50 полазника ће бити покривени. Напомињемо да ће само кандидати који задовољавају услове ићи даље у процес селекције.
Селекција ће подразумевати и разговоре са психологом, и селекцију код партнера – виена тест, здравствено уверење. Они који прођу треба да буду спремни на дужи период едукације - кроз три циклуса између којих су испити теоретски и возачки, низ административних корака - за Ц, затим ЦЕ категорију, затим ЦПЦ обуку – акредитовану обуку од 140 часова.

Сви детаљи и важне информације су у позиву, који можете пронаћи на следећем линку: truck-drivers_flajer_obuka.pdf

Пријава заинтересованих је онлајн – а линк ка онлајн формулару је у самом позиву – један клик, води на пријавни формулар.

На ДИМАК ФБ страници  https://www.facebook.com/DIMAKSrbija ће бити одржане 2 инфо сесије – 17.02. и 22.02. када ће представници превозника говорити о позиву возача данас, потребним квалификацијама, могућностима на тржишту рада и самом програму.

 

 

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ВОЗАЧА