ПОЧЕЛО ТЕСТИРАЊЕ И ИЗБОР РАДНИКА ЗА ПОГОН ТРИКОТАЖЕ

У среду 21 фебруара 2018.г Председник Општине Бач Борислав Антонић  је у просуству руководиоца Одељења за привреду, пољопривреду и економски развој  посетио просторије Занатског центра у Бачу у којима се врши пријава, тестирање и избор текстилних радника за наставак обуке у Сегедину.
Радна посета је подршка наставку активности на привлачењу инвеститора и отварању нових радних места али и смањењу незапослености и побољшању животног стандарда становника општине Бач  а у складу са потписаним споразумом са државном мадјарском фирмом “Szegedi Szefo zrt”  и фирмом ““Slaviris DOO” Нови Сад. Поменуте фирме су писмом о намерама и споразумом исказале потребу и вољу за отварањем текстилног погона у Бачу.
Представник фирме  “Slaviris DOO” г. Славко Мијатов изјавио је да је задовољан почетком тестирања  и бројем и заинтересованошћу пријављених кандидата . Заједнички је констатовано да је први корак задовољавајући и  те је  још једном упућен позив за све заинтересоване који се још нису пријавили да то учине што пре како би се даље организовала обука.
Председник Антонић је истакао да се реализацијом свих фаза овог споразума омогућава запошљавање 100 радника и побољшање укупног привредног амбијента у општини Бач.
Тестирање и избор радника се врши на адреси Трг др Зорана Ђинђића 8 (Занатски центар поред Поште )а сви заинтересовани за тестирање, обуку и запошљавање свој термин могу заказати путем телефона 063 8223510 Славко Мијатов.

ПОЧЕЛО ТЕСТИРАЊЕ И ИЗБОР РАДНИКА ЗА ПОГОН ТРИКОТАЖЕ
ПОЧЕЛО ТЕСТИРАЊЕ И ИЗБОР РАДНИКА ЗА ПОГОН ТРИКОТАЖЕ
ПОЧЕЛО ТЕСТИРАЊЕ И ИЗБОР РАДНИКА ЗА ПОГОН ТРИКОТАЖЕ