СРЕДСТВА ЗА ПУ КОЛИБРИ БАЧ

Заменица председника општине Бач Марина Балабан, присуствовала је данас 05.04.2022  свечаном потписивању уговора у холу зграде Покрајинске владе, са Покрајинским секретаријатом за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице. Свечаном потписивању уговора присуствовао је председник Покрајинске владе Игор Мировић.
Општина Бач је аплицирала у име Предшколске установе на Конкурсу за финансирање и суфинансирање реконструкције, адаптације, санације, инвестиционо и текуће одржавање објеката установа основног, средњег образовања и васпитања, ученичког стандарда и предшколских установа на територији Аутономне покрајине Војводине за 2022. годину. Локалној самоуправи су Решењем о расподели буџетских средстава додељена средстава за финансирање текућег одржавања ПУ „Колибри“  за замену и лакирање подних облога. Износ додељених средстава износи 905.000,00 динара.
Конкурс је био расписан од 19. јануара до 11. фебруара ове године. Критеријуми, прописани Правилником о условима расподеле средстава о додели буџетских средстава за финансирање и суфинансирање модернизације инфраструктуре били су: значај реализације пројекта када је реч о безбедности ученика, наставника и запослених који користе објекат, значај реализације пројекта за обезбеђивање квалитетних услова за извођење  васпитно-образовног рада, финансијска оправданост пројекта, одрживост пројекта, активности које су предузете у циљу реализације пројекта и обезбеђени извори средстава за реализацију пројекта.

СРЕДСТВА ЗА ПУ КОЛИБРИ БАЧ
СРЕДСТВА ЗА ПУ КОЛИБРИ БАЧ
СРЕДСТВА ЗА ПУ КОЛИБРИ БАЧ