“МОЈ И ТВОЈ БАЧ”

Туристичка организација општине Бач наступиће на 40. Међународном сајму туризма у Београду на заједничком штанду са туристичком организацијом општине Бачки Петровац.
Бач у 2018 - Европској години културног наслеђа удружује богатство своје културне и природне различитости у јединствену туристичку понуду, која ће посетиоцима Сајма бити представљена у новој  брошури “Бач са околином – водич кроз културни предео”. Водич обухвата све туристичке локалитете, културне тачке, активности у природи, али и места за забаву, смештај и гастро ужитак. На штанду вас такође очекују туристички програми под слоганом “ЛЕТО У БАЧУ”, публикација “Древни Бач” са илустрованом мапом на српском и енглеском језку као и понуда угоститељских објеката из оштине Бач- ресторана, чарди, етно кућа, хотела и салаша.
ТОО Бач ће овом приликом посетиоцима понудити и дегустацију локалних производа И органских сокова а приказаће и своје уникатне  сувенире “Приче из Бача” , које можете пронаћи у сувенирници на Тврђави у Бачу .
Позивамо вас да посетите штанд Туристичке организације општине Бач, пружите поглед са донжон куле и одаберете Бач као своју следећу излетничку дестинацију.
ДОБРОДОШЛИ!
Туристичка организација општине Бач

“МОЈ И ТВОЈ БАЧ”
“МОЈ И ТВОЈ БАЧ”