ОДРЖАНИ РАДНИ САСТАНЦИ СА МИНИСТРОМ ПРАВДЕ НИКОЛОМ СЕЛАКОВИЋЕМ, ПРЕДСТАВНИКОМ МИНИСТАРСТВА УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА И ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ БЕОГРАДА СИНИШОМ МАЛИМ

Председник општине Бач Драган Сташевић је данас 05.новембра 2015. године заједно са сарадницима присуствовао на неколико радних састанака у Београду.
Састанци су заказани у циљу бржег развоја општине Бач и решавања актуелних проблема.
Први састанак је одржан у просторијама Министарства правде са министром правде у Влади Републике Србије Николом Селаковићем на ком се разговарало о темама које се тичу општинског суда, рада тужилаштва и олакшицама за грађане општине Бач. У Палати Србије са представником Министарства унутрашњих послова одржан је други састанак где се разговарало о  малограничном прелазу као начину за успостављање боље комуникације  грађана општине Бач са ЕУ као и о другим темама из надлежности министарства а које се тичу општине Бач.
Трећи састанак председник општине Бач је имао са Градоначелником Града Београда Синишом Малим  на ком су размењена искуства Града Београда и општине Бач у вези привредног развоја, повећања броја запослених и  инвеститорима који су заинтересовани за општину Бач и Београд  а у области пољопривреде. На састанку је било речи и о будућим корацима у циљу бржег развоја општине Бач, актуелној ситуацији у општини и изазовима са којима је општина суочена.