ЗАПОЧЕТО РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА СНАБДЕВАЊА ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ НА ЕКОНОМИЈАМА

Почетак изградње нове електромреже на Економијама један и три почеће за неколико дана.
На Економијама 1 и 3 ускоро би требало да почну радови на постављању нове електро мреже која би становницима ових насеља требало да обезбеди квалитетнију испоруку електричне енергије. Тим поводом заједно са представницима Електродистрибуције у среду (21. октобра) су ова насељена места посетили Председник скупштине општине Бач, Борислав Антонић и заменик председника општине Зденко Колар.

Како је истакао председник скупштине општине Бач, Борислав Антонић, бандере су већ донете, а очекује се и испорука трафоа када би радови могли и да почну. Према његовим речима електодистрибуцији ће бити потребно око две недеље да постави нову електро мрежу, када ће и становници овог насеља моћи да подносе захтеве за издавање електросагласности за прикључење. Тиме ће сви становници имати исте услове као и други грађани ове земље и испорука електричне енергије неће зависити од једног неодговорног корисника који не измирује своје обавезе за потрошену струју. По завршетку ових радова уследиће и радови на економији 3, чиме ће проблем електроснабдевања грађана општине Бач бити комплетно решен, рекао је Антонић.
"Из буџета општине Бач за ове намене издвојено је три милиона динара и уз трафое које смо успели да обезбедимо, мислимо да ћемо успети да заокружимо финансијску конструкцију за насеља Економија 1 и 3. Уколико буде неких непредвиђених радова и додатних трошкова мислим да ћемо то обезбедити буџетом за наредну годину", рекао је Зденко Колар, заменик председника општине Бач и изразио очекивање да ће радови на новој електромрежи у ова два насеља бити готови до краја године.
 

ЗАПОЧЕТО РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА СНАБДЕВАЊА ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ НА ЕКОНОМИЈАМА
ЗАПОЧЕТО РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМА СНАБДЕВАЊА ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОМ НА ЕКОНОМИЈАМА